Η Εταιρεία μας

Από το 1962 οι Αδερφοί Χαραλαμπίδη άνοιξαν το πρώτο τους φούρνο, στην οδό Θεμιστοκλέους στην Ομόνια. Το 1977 σύστησαν την εταιρεία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΠΕ και μεταφέρθηκαν στην Αργυρούπολη, όπου κύριος πελάτης τους ήταν η Ολυμπιακή Αεροπορία.

Omonoia1955-b

Το 1999, λόγο της διεύρυνσης του πελατολογίου, οι εταίροι Χαραλαμπίδης και Βορεόπουλος, μεταφέρουν την έδρα της επιχείρησης στον Άγιο Δημήτριο σε μεγαλύτερο χώρο.

Το 2005, γίνεται αισθητό ότι και αυτές οι εγκαταστάσεις δεν επαρκούν, και οι εταίροι αποφασίζουν να βρεθεί νέος ιδιόκτητος και μεγαλύτερος χώρος.

Έτσι το καλοκαίρι του 2008, η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται στη θέση Καρελά στο Κορωπί, σε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με νέο, υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Outdoorindoor3

Στη σημερινή της μορφή, η Χαραλαμπίδης ΕΠΕ, ειδικεύεται στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων από 25γρ. εως 5κιλ. σε διάφορες γέυσεις, για ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, νοσοκομεία, catering, πλοία, και 40 περίπου εστιατόρια σε όλη την Αττική. Η εταιρεία έχει στην διάθεση 6 οχήματα και εκτελεί παραδόσεις φρέσκων προϊόντων 2 φορές την μέρα σε καθημερινή βάση, και τις κυριακές.

indoor1indoor2

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.